case

Prevent

Prevent

Prevent wil mensen en organisaties op een evenwichtige en innovatieve manier laten groeien, met zorg voor het menselijk kapitaal in een gezonde en productieve werkomgeving. De onderneming wil diensten, producten en oplossingen aanbieden om de mens-werkrelatie te optimaliseren en zo de veiligheid, gezondheid en welzijn van werknemers duurzaam te verbeteren.

Opdracht

Visualidentity werd gevraagd om de maandelijke magazines te restylen en tevens een ontwerp te voorzien voor de website PreventLex. Preventlex.be bevat de relevante wetgeving over welzijn op het werk. Praktische toelichtingen geven verdere verduidelijking en achtergrondinformatie.

Resultaat

Prevent

Visualidentity ontwierp een frisse lay out voor de bestaande magazines en nieuwsbrieven PreventFocus, PreventActua, PreventActio en PreventMemo. Door de unieke aanpak van visualidentity resulteerde dit in de maandelijkse opmaak. De site PreventLex werd lay-outmatig opgefrist én geschikt gemaakt voor tablets en smartphones (responsive design). Hierbij werd intensief gebruikt gemaakt van het content management systeem Drupal.

Bezoek de website