case

Chacalli Wines

Chacalli Wines & Luxury Gifts

Enthousiasme is al ruim 19 jaar de drijfveer van Chacalli Wines. Dit zet het familiebedrijf op de kaart als een groeiende onderneming. Topkwaliteit, originaliteit en prijsniveau van de wijnen blijven de sleutels tot vernieuwing en uitbreiding. Naast het sublieme assortiment wereldwijnen, kwam er een volwaardig gamma producten bij ter verwenning van de zintuigen: de mooiste thee van de wereld en aanverwanten van het Franse theehuis Mariage Frères, tongstrelende olijfolies en balsamico's uit Italië en Spanje, ... .

Opdracht

Visualidentity werd gecontacteerd om de bestaande website te restylen, up-to-date te brengen met de nieuwste webtechnieken én met de mogelijkheid om deze zelf te onderhouden.

Uitwerking

Chacalli Wines

Visualidentity ontwierp een nieuwe responsive lay out voor de site van Chacalli zodat deze ook gebruiksvriendelijk werd voor mobiele apparaten (smartphones en tablets). Door de specifieke eisen van de klant werd er geopteerd voor het content management syteem Drupal. Door gebruik te maken van deze technologie kan Chacalli Wines optimaal de website zelf onderhouden.

Bezoek de website