case

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer - Kluwer Opleidingen

Wolters Kluwer biedt professionals in tal van sectoren gespecialiseerde vakinformatie en technologische oplossingen aan. Informatie, software en trainingen die hun klanten helpen beslissingen te maken in hun dagelijkse praktijk en die hen toelaten hun werk efficiƫnt uit te voeren. Kluwer Opleidingen maakt deel uit van het kennisbedrijf Wolters Kluwer Belgiƫ. Via een netwerk van auteurs, trainers en vakspecialisten slorpen ze voortdurend informatie op over allerlei vakgebieden. Die sturen ze dan weer de markt in, gebundeld op een manier die nuttig is voor professionals: via oplossingsgerichte software, e-tools, boeken en magazines voor professionals in verschillende vakgebieden. En uiteraard ook via opleidingen.

Opdracht

Visualidentity werd gevraagd om mee te werken aan de uitwerking van de marketingitems voor zowel Kluwer Opleidingen als Wolters Kluwer. Niet alleen op het vlak van gedrukte media, maar tevens op het digitale vlak.

Uitwerking

Wolters Kluwer

Visualidentity ontwerpt voor beide ondernemingen, banners, maandmagazines en advertenties. Daarnaast worden er ook digitale banners opgemaakt. Verder doet Kluwer Opleidingen een beroep op onze diensten om hun subbranches in lijn te brengen met de huisstijl van Wolters Kluwer.

Bezoek de website van Kluwer Opleidingen
Bezoek de website van Wolters Kluwer