case

waw jobs

WaW

WaW is een coöperatieve HR-onderneming met vestigingen in Antwerpen en Hasselt. We and Work biedt alle mogelijke vormen van arbeidsbemiddeling aan: interim, werving, search en selectie, HR advies, projectsourcing en interim management. Daarnaast ontwikkelen zij projecten die de kans op tewerkstelling van ‘onzichtbare talenten’ vergroten.

Opdracht

Aan visualidentity werd gevraagd om een aantrekkelijke én gebruiksvriendelijke website te bouwen. De site zou tevens de mogelijkheid moeten bieden om 1) vacatures op te zoeken, 2) werkzoekenden de mogelijkheid geven om zich kandidaat te stellen voor een vacature en 3) integratie met de bestaande HiAnt-database.

Oplossing

We And Work

Op basis van het Programma van Eisen werd er besloten om gebruik te maken van het open source content management systeem Drupal. Drupal biedt de mogelijkheid om op een vlotte manier koppeling te maken met de bestaande HiAnt-database. Tevens laat het syteem toe dat medewerkers vanuit de eigen werkomgeving in één beweging nieuwe vacatures op de site kunnen plaatsen. De zoekfilter van de vacatures werd voorzien van een live search. Door ook een directe koppeling met social media (Facebook en Linkedin) te voorzien, worden ook daar de nieuwste vacatures in één beweging gepost. En dit alles in twee talen!

Bezoek de website